Na Regionalnom turniru Mini košarke za djevojčice U-11 prvo mjesto je osvojio ŽKK Podravac Gigant. U prvom polufinalnom susretu Podravac je lakoćom porazio Radnik iz Križevaca rezultatom 51:14. U drugom polufinalnom susretu snage su odmjerile ekipe Virovitice i Koprivnice gdje je na kraju slavila Virovitica rezultatom 30:20. Tako su finale izborile ekipe Podravca i Virovitice, a ujedno i odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske za djevojčice.

 

Nakon utakmice za 3. mjesto koju je dobila Koprivnica, odigran je susret za 1. mjesto. Male gigantice su pokazale da su klasa iznad svih laganom pobjedom protiv Virovitice gdje malim virovitičankama nisu dopustile ni jedan koš u drugom poluvremenu, a samo 7 ukupno. Rezultat je na kraju bio 7:44.

 

Bilo je dobrih košarkaških poteza djevojčica, suza u sportskim igrama i zaigranosti koje je pratio veći broj roditelja koji su im bili podrška. Otvaranje su započele mažoretkinje Gradske glazbe grada Virovitice svojom točkom i time najavile dobru sportsku priredbu. Predstavnici Općine Špišić Bukovica, HKS-a i KS KKŽ podijelili su medalje najboljoj petorki, najboljem strijelcu i najboljoj igračici.

U najbolju petorku su izabrane Lana Gršić (Radnik), Hana Deskar (Virovitica), Lea Huđek (Podravac), Antonija Čimin (Podravac) i Tara Petrović (Koprivnica).

Najbolji strijelac je bila Lana Popović (Podravac), a najboljom igračicom je proglašena Tena Popović (Podravac).

Na sportskim igrama najbolje su bile u tehnici vođenja i u slobodnim bacanjima Iva Šoš (Podravac), a u brzini vođenja lopte Lea Huđek (Podravac).

 

Za Podravac, pod vodstvom Ivice Molnara i Klare Vinković, nastupile su sljedeće igračice: Huđek, Popović T., Popović L., Šklebar, Čimin, Vršić, Fancev, Domišljanović, Šoš, Krznarić, Drmenčić, Hrženjak.