Ženski košarkaški klub Podravac Virje 29. veljače i 1. ožujka 2020. godine bio je domaćin završnice Prvenstva Hrvatske za djevojčice do 13 godina. Djevojčice iz Virja su u subotu s uvjerljivih 84:32 pobijedile Šibenik, a u nedjelju su nadigrale zagrebačku Trešnjevku 2009 s 64:50. Virovke su od početka imale vodstvo i cijelo vrijeme kontrolirale igru i rezultat te ni u jednom trenutku nisu dozvolile Zagrepčankama da ugroze pobjedu i osvajanje titule prvakinja. Na završnom su turniru, uz domaći Podravac i ekipu Raguse iz Dubrovnika, nastupile košarkašice Trešnjevke 2009 iz Zagreba te ekipa Šibenika.

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u subotu je između utakmica održano svečano otvorenje završnice te su tom prilikom ekipi Podravca podijeljene i plakete koje su djevojke domaćeg kluba dobile prilikom svečane dodjele nagrada i priznanja najboljim sportašicama, sportašima i ekipama za proteklu godinu u našoj županiji. U kategoriji ženske perspektivne sportske ekipe, ekipa Podravca bila je nominirana čak dva puta i to u dobnim kategorijama U12 i U13 s osvojenim drugim i trećim mjestom u Hrvatskoj.

U redovima Podravca briljirala je Iva Šoš kao najbolja igračica, najbolji strijelac i skakačica, a pripala joj je i titula najkorisnije igračice (MVP) turnira. U idealnu petorku završnog turnira iz Podravca je, uz Ivu Šoš, izabrana i Tena Popović te Marta Pranjić i Lena Bilić, obje iz Trešnjevke 2009 te Marta Lončar iz Raguse. Za Podravac su pod vodstvom Damira Betlehema igrale Lana i Tena Popović, Barbara Šklebar, Leonarda Hrženjak, Iva Šoš, Antonia Čimin, Lea Hudjek, Iva Bednaić, Jelena Fancev i Vita Šandor. Pehare, medalje, priznanja i plakete ispred Hrvatskog košarkaškog saveza podijelile su Tatjana Jacović i Danira Nakić Bilić, načelnik Općine Virje Mirko Perok, predsjednica Kluba Nataša Sušanj i član Izvršnog odbora Podravca Robert Čimin. Ekipa Podravca je na završnici osvojila prvo mjesto, ekipa Trešnjevke 2009 drugo mjesto, Ragusa iz Dubrovnika treće, a Šibenik četvrto mjesto.